Med over 20 års erfaring i bransjen

NORHAGEN MUR AS

Norhagen Mur AS er et murerfirma som holder til i Bærum. Vi kan levere håndverk og rådgivning på de aller fleste murrelaterte prosjekter i Oslo, Bærum og Asker. Vår spesialkompetanse er innenfor bad og våtrom. Våre referanser spenner seg bredt innen rehabiliterings-, serviceprosjekter og innen nybygg. Vi har mange års erfaring fra mureryrket, og har bred erfaring både innen nyere og eldre bygg.

PROFESJONELLE

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen. Som kunde hos oss kan du forvente deg en profesjonell og kundevennlig tilnærming.

LØSNINGSORIENTERTE

Vi har lang erfaring, og vi stiller med kunnskap om alt innen mur, flis, betong og bad, og finner alltid gode løsninger på alle utfordringer vi kommer over.

LOJALE

Vi utfører arbeidet til avtalt tid og til avtalt pris. Vi holder det vi lover, og vi holder en god dialog med deg som kunde, slik at du er oppdatert til enhver tid.

HAR DU BEHOV FOR EN TJENESTE VI TILBYR, OG VIL BRUKE HÅNDVERKERE MED LANG OG GOD ERFARING?

Bruk oss, så er du sikker på at du får det du betaler for!
Har du noen spørsmål?

SEND OSS EN MELDING

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

KONTAKTINSFORMASJON

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle